MENU

Mil-or

Cart

Πώς να βρω το προσωπικό μου στυλ στα κοσμήματα

Το προσωπικό μας στυλ είναι διαχρονικό. Κάποιος που είναι στιλάτος μπορεί να ακολουθεί τις τάσεις της μόδας κατά γράμμα ή και όχι, αλλά παραμένει πάντα πιστός στη δική του αισθητική. Το προσωπικό στυλ αφορά την ανάπτυξη της αίσθησης του εαυτού μας και όχι απλώς την αλόγιστη απορρόφηση των τάσεων της μόδας.

Το να βρείτε το προσωπικό σας στυλ δεν είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε από τη μια μέρα στην άλλη,  είναι μια πορεία που χρειάζεται χρόνο. Υπάρχουν όμως στρατηγικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μάθετε περισσότερα για τα κοσμήματα που σας ταιριάζουν.

 

Ποια είναι τα αγαπημένα σου αντικείμενα στην κοσμηματοθήκη σου;

 

Κοιτάξτε τη δική σας κοσμηματοθήκη. Σκεφτείτε τα κομμάτια που έχετε τα οποία που σας κάνουν χαρούμενους. Κρατήστε αυτά τα κομμάτια και σκεφτείτε γιατί σας κάνουν να νιώθετε καλά. Παρατηρήστε τι κοινό έχουν μεταξύ τους. Αυτό θα σας δείξει την τάση που προτιμάτε και που ενδεχομένως να σας ταιριάζει περισσότερο.

 

Βρείτε έμπνευση από τη μόδα.

 

Όλοι έχουμε έναν ή και περισσότερους ανθρώπους στον κύκλο μας, των οποίων το στυλ μας αρέσει. Όταν λοιπόν  αναζητάτε έμπνευση από τη μόδα, ξεκινήστε με την οικογένεια και τους φίλους των οποίων το στυλ θαυμάζετε. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένας καλός τρόπος να ψάξουμε την έμπνευσή μας καθώς προσφέρουν πολλές εναλλακτικές τις οποίες μπορούμε εύκολα να δούμε σε φωτογραφίες.  Τα περιοδικά μόδας είναι μια άλλη εξαιρετική πηγή. Ακολουθήστε τα βίντεο των εξειδικευμένων επαγγελματιών και μάθετε για διαφορετικούς τύπους κοσμημάτων και στυλ ώστε να  προσδιορίσετε αυτούς με τους οποίους ευθυγραμμίζεστε περισσότερο.

 

Μπορείτε επίσης να ζητήσετε την βοήθεια κάποιου ειδικού

 

Ώστε να ενημερωθείτε για τα διαφορετικά στυλ κοσμημάτων τα οποία μπορεί να σας ταιριάζουν αλλά και για εξειδικευμένες συμβουλές για τα είδη των κοσμημάτων, τους ενδιαφέροντες συνδυασμούς χρωμάτων και υφών, τους πολύτιμους λίθους και τα πολύτιμα μέταλλα.

 

Δημιουργήστε μια capsule collection κοσμημάτων, μια συλλογή βασικών κομματιών που μπορείτε να συνδυάσετε και να ταιριάξετε για να δημιουργήσετε πολλά looks.

 

Πρόκειται για κλασικά κομμάτια που ταιριάζουν με όλα και σε όλους: ένα λεπτό σειρέ δαχτυλίδι με διαμάντια σε κίτρινο ή λευκό χρυσό, απλά μαργαριτάρια, ένα μονόπετρο μενταγιόν, κάποιο σκέτο χρυσό δαχτυλίδι χωρίς πέτρες, μια κλασσική ροζέτα, χρυσές αλυσίδες για τον λαιμό και το χέρι, μεταξύ άλλων. Μπορεί να έχετε ήδη μερικά από αυτά στη κοσμηματοθήκη σας: Κρατήστε αυτά που σας κάνουν να νιώθετε υπέροχα και αντικαταστήστε τα υπόλοιπα με βασικά κομμάτια που πραγματικά λειτουργούν για εσάς. Αυτά τα αντικείμενα μπορεί να είναι απλά, αλλά θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε το μοναδικό σας στυλ, παρέχοντας τη βάση για πιο συναρπαστικούς συνδυασμούς.

 

Πειραματιστείτε με μοναδικές επιλογές!

 

Αφού φτιάξετε την capsule συλλογή σας, ήρθε η ώρα να προσθέσετε μοναδικά κομμάτια στην κοσμηματοθήκη σας που αναδεικνύουν την προσωπικότητά σας μέσω του προσωπικού σας στυλ. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει κάποιο πειραματισμό, οπότε να θυμάστε ότι δεν πειράζει αν αλλάξετε γνώμη. Προσωπικό στυλ σημαίνει να παίζεις με τη μόδα για να ανακαλύψεις ποια κομμάτια σε κάνουν να νιώθεις καλύτερα. Ξεκινήστε με τολμηρά σχέδια και προσθέστε χρώμα και, στη συνέχεια, διασκεδάστε συνδυάζοντας διαφορετικού ύφους κοσμήματα, μέχρι να δημιουργήσετε το μοναδικό look που σας αντιπροσωπεύει, σας κολακεύει και αναδεικνύει το outfit αλλά και την προσωπικότητά σας.