MENU

Mil-or

Cart

Λάμψτε στο φετινό ρεβεγιόν!

Η τελευταία νύχτα του χρόνου είναι αδιαμφισβήτητα ξεχωριστή και σίγουρα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στα κοσμήματα που θα φορέσουμε για να υποδεχτούμε το νέο έτος με κέφι και στυλ. Το ρεβεγιόν είναι μία από τις τέλειες δικαιολογίες που έχουμε για να ντυθούμε επίσημα και να νιώσουμε λαμπεροί. Το εορταστικό πνεύμα της βραδιάς απαιτεί λάμψη, γι’ αυτό, είτε σκοπεύετε να γιορτάσετε το ρεβεγιόν με ένα επίσημο δείπνο, είτε να πάτε για χορό ή απλώς να απολαύσετε το φαγητό με μια παρέα φίλων, θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε μια εμφάνιση με εντυπωσιακά κοσμήματα που θα καλωσορίζει το νέο έτος με ενθουσιασμό.

Λάμψη και brilliance!


Η περίοδος των γιορτών αποτελεί πάντα μια καλή αφορμή για να λάμψουμε. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, επιλέξτε κοσμήματα που θα τραβούν και θα ανακλούν το φως και θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε στο χώρο, όπου και αν βρίσκεστε. Μενταγιόν με διαμάντια ή άλλους πολύτιμους λίθους ή μακριά, πολλαπλά περιδέραια με διαμαντένια μοτίφ σε διαφορετικό μήκος θα γυαλίζουν καθώς θα πιάνουν το φως των λαμπτήρων ή των κεριών. Αν φοράτε σκούρα χρώματα, επιλέξτε λευκόχρυσο σαν βάση για έντονη αντίθεση σε ψυχρούς τόνους ή ποντάρετε στην μεταλλική διχρωμία συνδυάζοντας λευκό και κίτρινο χρυσό.

 

Τολμηρή λαμπρότητα!

Φορέστε τα κομμάτια που δεν θα επιλέγατε για οποιαδήποτε άλλη στιγμή του χρόνου. Σκεφτείτε το ρεβεγιόν της παραμονής της Πρωτοχρονιάς σχεδόν σαν ένα πάρτι μεταμφιεσμένων, μια ευκαιρία να βγάλετε τον πιο τολμηρό και παιχνιδιάρικο εαυτό σας. Τολμήστε με σκουλαρίκια μεγάλου μεγέθους, κουμπωτά στους λοβούς ή κρεμαστά που φιλούν τους ώμους, υπερμεγέθη δαχτυλίδια κοκτέιλ ή εντυπωσιακά μενταγιόν από χρωματιστούς πολύτιμους λίθους.

Δελεαστικά μέταλλα

 

Συχνά τον χειμώνα οι άνθρωποι φορούν σκούρα χρώματα, οπότε πιθανότατα θα μοιραστείτε τον χώρο με πολλά μαύρα, γκρι ή άλλα σκουρόχρωμα ρούχα. Η δημιουργία έντασης με κοσμήματα είναι ένας φανταστικός τρόπος για να ξεχωρίσετε, ακόμη και αν εμφανιστείτε και εσείς με ένα μαύρο ντύσιμο. Πολλαπλά βραχιόλια χειροπέδες από χρυσό, αλυσιδωτά βραχιόλια από λευκό και κίτρινο χρυσό συνδυασμένα με ακόμα περισσότερα βραχιόλια με διαμάντια και χρώμα θα προσθέσουν λάμψη στο ντύσιμο και την βραδιά σας.
Μια ασυνήθιστη και μοναδική πρόταση που συνδυάζεται τέλεια με τα σκουρόχρωμα ρούχα είναι και τα κοσμήματα αντίκες με διαμάντια, όπως μια εντυπωσιακή καρφίτσα μαζί με ένα μεγάλο δαχτυλίδι θα συμπληρώσουν την εμφάνισή σας και θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα επάνω σας!

 

All-time-classic διαμάντια!

 

Από την πιο επίσημη βραδινή τουαλέτα μέχρι το πιο αυστηρό κοστούμι, τα διαμαντένια κοσμήματα ταιριάζουν με όλα τα outfit. Εάν τα μεγάλα ή τα πολλαπλά κοσμήματα δεν είναι του στυλ σας, μπορείτε να υπογραμμίσετε τον χαρακτήρα και το προσωπικό σας γούστο με απλά διαμαντένια σκουλαρίκια, σειρέ και μονόπετρα δαχτυλίδια, μια ροζέτα με διαμάντια που περιβάλλουν τον αγαπημένο σας χρωματιστό λίθο και ένα βραχιόλι ριβιέρα (tennis bracelet) που θα δώσει μια εντυπωσιακή και παράλληλα υπέρκομψη νότα στην εμφάνισή σας.

Καρφίτσες παντού!

 

Οι καρφίτσες είναι από τα πιο εύχρηστα και ευέλικτα κοσμήματα καθώς μπορούν να φορεθούν σε όλα τα ρούχα και με πολλούς τρόπους. Δώστε έμφαση στο ντεκολτέ ή το γιακά σας με μια μεγάλη λαμπερή καρφίτσα, συνδυάστε δύο ή και περισσότερες καρφίτσες μαζί, φορέστε την καρφίτσα σας σαν μενταγιόν περασμένη σε χρυσή αλυσίδα ή υφασμάτινη κορδέλα στο χρώμα του ρούχου σας, ή καρφιτσώστε τες στα μαλλιά σας για να τονίσετε το χτένισμά σας, και η επιτυχία είναι σίγουρη!

Gentlemen sparkle

 

Η πιο κομψή επιλογή για τους κυρίους για την περίσταση του ρεβεγιόν, είναι τα μανικετόκουμπα που στολίζουν με το σχέδιο και την λάμψη τους το ανδρικό ντύσιμο. Χρυσά, λευκόχρυσα, με διαμάντια, χρωματιστές πέτρες ή και σκέτα, μπορούν να συνδυαστούν με ένα δαχτυλίδι σε παρόμοιο στυλ για μια ολοκληρωμένη γιορτινή πρόταση. Οι καρφίτσες πέτου είναι επίσης μια όμορφη πρόταση που προσθέτει μια glamorous νότα στο βραδινό κοστούμι.

Εύα Κουντουράκη GG, AJP, JBM
Εκπαιδεύτρια Γεμολογίας, Σύμβουλος Κοσμημάτων