MENU

Mil-or

Cart

Επιλέγοντας το κατάλληλο δώρο βάπτισης για αγόρια και κορίτσια: Κόσμημα για κάθε παιδί!

Η χαρμόσυνη στιγμή της βάπτισης ενός παιδιού είναι ένα σημαντικό ορόσημο στο πνευματικό του ταξίδι και απαιτείται ένα ουσιαστικό δώρο για να τιμήσετε αυτό το ιερό γεγονός. Τα κοσμήματα, με τη διαρκή καλαισθησία και το συμβολισμό τους, αποτελούν ένα τέλειο αναμνηστικό που το παιδί θα μπορεί να εκτιμά για τα επόμενα χρόνια. Αν αναζητάτε το ιδανικό δώρο βάπτισης για ένα μικρό αγόρι ή κορίτσι, έχουμε επιμεληθεί μια σειρά από επιλογές κοσμημάτων που θα κάνουν αυτή την ξεχωριστή ημέρα ακόμα πιο αξιομνημόνευτη.

 

Για αγόρια:

 

Bραχιόλια με θρησκευτικά γούρια: Τα λεπτεπίλεπτα βραχιόλια που κοσμούνται με θρησκευτικά σύμβολα, όπως ένας μικροσκοπικός σταυρός, ή ένα φυλαχτό, είναι μια δημοφιλής επιλογή για τις βαπτίσεις των αγοριών. Αυτά τα ντελικάτα βραχιόλια μπορούν να φορεθούν από τώρα και να τα αγαπούν για πάντα.

Εξατομικευμένα βραχιόλια ταυτότητας: Σκεφτείτε ένα εξατομικευμένο βραχιόλι ταυτότητας με χαραγμένο το όνομα του παιδιού και την ημερομηνία βάπτισης. Αυτό το διαχρονικό κομμάτι μπορεί να αποτελέσει ένα πολύτιμο ενθύμιο της ιδιαίτερης ημέρας τους.

Κλασικό κολιέ με σταυρό: Ένα απλό αλλά κομψό κολιέ με σταυρό από χρυσό είναι ένα παραδοσιακό δώρο βάπτισης που συμβολίζει τη σύνδεση του παιδιού με την πίστη του.

Καρφίτσες με σταυρό, ματάκι ή άλλο φυλαχτό: Για τα αγοράκια που μπορεί να μην φορούν ακόμη κοσμήματα, μια καρφίτσα είναι μια θαυμάσια εναλλακτική λύση. Αυτές οι καρφίτσες μπορούν να προσαρτηθούν στα ρούχα τους κατά τη διάρκεια της τελετής και να κρατηθούν ως ενθύμιο μετά.

 

Για κορίτσια:

 

Μαργαριταρένια βραχιόλια: Μια σειρά από λαμπερά μαργαριτάρια, συχνά συνοδευόμενα από ένα μικρό σταυρό, προσθέτει μια πινελιά κομψότητας στην ενδυμασία της βάπτισης ενός κοριτσιού.

Βραχιόλια με γούρια: Επιλέξτε ένα βραχιόλι γούρι με διακριτικά με θρησκευτικές εικόνες, ή μια καρδιά, τα οποία σηματοδοτούν την αγάπη και την ειρήνη που συνοδεύουν αυτό το ευλογημένο γεγονός.

Σκουλαρίκια: Τα ντελικάτα καρφωτά σκουλαρίκια που κοσμούνται με αστραφτερές πέτρες είναι μια διαχρονική και κομψή επιλογή για τα κοριτσάκια.

 

Να θυμάστε, η πιο σημαντική πτυχή της επιλογής ενός δώρου βάπτισης είναι η αγάπη και η στοργή πίσω από αυτό. Όποιο κόσμημα κι αν επιλέξετε, θα χρησιμεύσει ως πολύτιμη ανάμνηση της βάπτισης του παιδιού και της αγάπης και των ευχών που του έδωσαν η οικογένεια και οι φίλοι του. Μακάρι αυτό το δώρο να τα συνοδεύει στο πνευματικό τους ταξίδι και να γίνει ένα πολύτιμο κομμάτι της ιστορίας της ζωής τους.

 

Εύα Κουντουράκη GIA G.G. A.J.P  J.B.M

Γεμολόγος- Αδαμαντολόγος

Σύμβουλος πολύτιμων λίθων και κοσμημάτων